ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

 

Οι ειδικές μεταφορές απαιτούν επαγγελματισμό και εμπειρία ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της μεταφοράς. Στη ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΙΚΕ γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες και πραγματοποιούμε όλες τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά, καθώς μοναδικός μας στόχος είναι η κατά το δυνατόν ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας

Για αυτό το λόγο η εταιρεία προσφέρει ξεχωριστή υπηρεσία για την ειδική μεταφορά μηχανημάτων έργου από και προς την τοποθεσία που επιθυμούν οι πελάτες μας.

Η υπηρεσία διεκπεραιώνεται με ειδικά οχήματα τα οποία εντάξαμε στο στόλο μας το 2018. Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιούμε το φορτηγό MERCEDES BENZ Arocs, με την ρυμουλκούμενη low bed τετραξονική καρότσα της Kassbohrer, και για τις μεταφορές όπου κρίνεται απαραίτητο, διαθέτουμε και συνοδευτικό όχημα ασφαλείας.

Πραγματοποιούμε την μεταφορά βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, μηχανημάτων και αντικειμένων, χωματουργικών μηχανημάτων, γεωργικών ελκυστήρων και τρακτέρ. Επίσης φέρνουμε εις πέρας τη φόρτωση, τη μεταφορά και την εκφόρτωση εργοταξίων και βιομηχανιών.


Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα έγκειται στον ασφαλή και ιδιόκτητο χώρο που κατέχουμε, και στον οποίο φυλάσσονται τα οχήματα και τα μηχανήματα έργου τα οποία μεταφέρουμε. Επιπλέον αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωσή όλων των απαραίτητων συνοδευτικών εγγράφων που απαιτεί η εκάστοτε εργασία.

Αναλαμβάνουμε:
Ειδικές Μεταφορές Βαρέων Οχημάτων.
Μεταφορές Χωματουργικών μηχανημάτων.
Μεταφορές Γεωργικών Μηχανημάτων- Τρακτέρ.
Μεταφορές Φορτηγών & Μηχανημάτων.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Τσομπανίδης Χωματουργικά Ι.Κ.Ε. και μάθετε περισσότερα για τις χωματουργικές εργασίες που εκτελεί.