ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ

 

Η εταιρεία MPN Ι.Κ.Ε. έχει σταθερά εδώ και 20 χρόνια ισχυρή παρουσία στον κλάδο των κατασκευών δημόσιων έργων. Το προσωπικό της είναι άρτια εκπαιδευμένο και πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις του εν λόγω τομέα, έτσι είναι σε θέση να προσφέρει τεχνογνωσία και επαγγελματισμό σε όλους τους πελάτες της.

Εκσκαφές / Επιχώσεις

Εκτελούμε κάθε είδους χωματουργικές εργασίες, μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι ακόλουθες:

  • Εκσκαφές για τη θεμελίωση κτιρίων
  • Εκσκαφές για την κατασκευή υπογείων χώρων – εγκαταστάσεων
  • Εκσκαφές για αποχετεύσεις και drainage
  • Εκσκαφές για τη διέλευση κάθε είδους υπόγειων αγωγών
  • Ισοπεδώσεις επιφανειών για τη δημιουργία χώρων Parking

Έργα οδοποιίας

Έχουμε υλοποιήσει με επιτυχία ένα ευρύ φάσμα έργων οδοποιίας, όπως τη διαπλάτυνση της οδού Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβανομένων των εκσκαφών για την κατασκευή των υπόγειων διαβάσεων. Επιπλέον, έχουμε κατασκευάσει τη νέα οδό διπλής κατεύθυνσης, με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση μήκους 350μ., που συμβάλει νοτιοδυτικά με την οδό Παπανδρέου και βορειοανατολικά με τη Βας. Όλγας, καθώς και τη νέα οδό μήκους 100μ. που συνδέει την προηγούμενη με την οδό Ιφιγένειας, στα πλαίσια των εργασιών της κατασκευής της «Μετρό Θεσσαλονίκης, επέκταση προς Καλαμαριά». Επιπλέον, συμμετείχαμε στις εργασίες κατασκευής της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, καθώς επίσης και στην υλοποίηση πολλών ακόμα έργων.

Υδραυλικά και τεχνικά έργα

Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στην υλοποίηση υδραυλικών και τεχνικών έργων, όπως αυτά των αποκαταστάσεων και διευθετήσεων ρεμάτων. Μια από τις πρώτες υπεργολαβίες μας, το 1997, ήταν η αποκατάσταση της χωματερής του Δήμου Μυγδονίας στο Νομό Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια το 2000 αναλάβαμε τη διευθέτηση του Ρέματος Δενδροποτάμου.

Έργα υποδομών

Το 2011 αναλάβαμε και φέραμε εις πέρας τις χωματουργικές εργασίες για κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων στους Νομούς Καβάλας και Σερρών, ενώ από το 2012 έχουμε την υπεργολαβία χωματουργικών εργασιών για την κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς και της επέκτασής του προς Καλαμαριά.

Συγκεκριμένα, είχαμε αναλάβει μέρος των χωματουργικών εργασιών στο Αμαξοστάσιο Πυλαίας, ενώ έχουμε εξ ολοκλήρου τις χωματουργικές εργασίες στους Σταθμούς Βούλγαρη, Ανάληψης «Αγίας Σοφίας»και Πατρίκιου του Βασικού άξονα του Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς και στους Σταθμούς Νομαρχίας, Διασταύρωση Νομαρχίας, Αρετσούς, Νέας Κρήνης και Μίκρας στην επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά.

Κτιριακά έργα

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας έχει αναλαμβάνει τις χωματουργικές εργασίες για την κατασκευή της επέκτασης του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Εκσκαφές σε μεγάλα βάθη και περιορισμένους χώρους

Έχοντας στην κατοχή μας τρείς τηλεσκοπικές τσάπες, μια Liebherr R954 με μέγιστο βάθος εκσκαφής 30,00μ., μια Hitachi ZX350 LC-3 με μέγιστο βάθος εκσκαφής 25,00μ. και μια Hitachi EX75 US-5 με μέγιστο βάθος εκσκαφής 10,00μ. μπορούμε να φέρουμε εις πέρας, -ακολουθώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα-, εκσκαφές σε μεγάλα βάθη και σε εξαιρετικά περιορισμένους χώρους.

Διαχείριση αδρανών υλικών

Είμαστε σε θέση να προμηθεύουμε, να παραδίδουμε και να διαχειριζόμαστε αδρανή υλικά στα έργα που αναλαμβάνουμε, αλλά και σε κάθε πελάτη που χρειάζεται αδρανή υλικά. Από το 2003 έως και το 2005, η εταιρείας μας προμήθευε ορυκτά υλικά ειδικών προδιαγραφών στα έργα κατασκευής της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, καθώς και στα έργα ανέγερσης του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως Θεσσαλονίκης.

Κατεδαφίσεις / καθαιρέσεις

Μπορούμε να εκτελέσουμε κάθε είδους κατεδαφίσεις και καθαιρέσεις. Το 2002, η εταιρεία μας είχε αναλάβει τις ειδικών προδιαγραφών καθαιρέσεις και εκσκαφές, εντός του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, για την κατασκευή της νέας πτέρυγας. Ενώ από το 2016 αναλάβαμε τις καθαιρέσεις ετοιμόρροπων κτισμάτων που βρίσκονται εντός της ζώνης εργασιών για την κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης, επέκταση προς Καλαμαριά.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία MPN Ι.Κ.Ε. και μάθετε περισσότερα για τις χωματουργικές εργασίες που εκτελεί.